Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Karrykål
Udskriv
Pin
Ret:
Hovedret
Keyword:
Glutenfri
Antal:
4
glutenfri
Ingredienser
▢
½
hvidkål
▢
8
gulerødder
▢
1
løg
▢
4
fed
hvidløg
▢
½-1
chilifrugt
▢
2
spsk
karry
▢
1
tsk
gurkemeje
▢
2
spsk
sojasauce
(Tamari)
▢
1
spsk
timian
▢
½
spsk
friskrevet ingefær
▢
1
ds
kokosmælk
▢
1
ds-eller 300g selvkogte
valgfri bønner - eller flere
(Jeg har brugt kidneybønner)
▢
1-2
spsk
jomfrukokosolie
(eller olivenolie)
▢
salt og peber
Sådan gør du
Skær løget i skiver og svits det i kokosolie, karry og gurkemeje
Skær hvidkål i fine strimler og gulerødder i skiver. Hak hvidløg og chilifrugt.
Kom det hele ned til løgene, svits det med et par minutter.
Kom resten af krydderierne, ingefær, kokosmælk og bønner i.
Lad det hele simre til grøntsagerne er møre men ikke udkogte. MUMS
Server med dampet broccoli og ristet rugbrød. Eller med en "matchende" råkost
Noter
Rester kan fryses eller spises dagen efter.
Har du prøvet opskriften?
Nævn
@veganermor.dk
på instagram!