Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Blandet grønkåls- og rødkålssalat
Udskriv
Pin
Ret:
Salat, Tilbehør
Keyword:
Glutenfri
Antal:
4
Glutenfri. Du kan eventuelt vælge andre ingredienser til salaten - efter lyst og køleskab
Ingredienser
▢
200
g
grønkål
(fintsnittet)
▢
200
g
rødkål
(fintsnittet)
▢
200
g
gulerødder
(groftrevet)
▢
1
æble
(i små tern)
▢
10
tørrede abrikoser
(i små tern)
▢
30-60
g
pinjekerner
(ristede eller andre nødder grofthakkede)
Dressing
▢
2
spsk
ekstra jomfruolivenolie
▢
2
spsk
citronsaft/citrusuniversal
▢
2
spsk
vand
▢
1
spsk
æblecidereddike
▢
1
spsk
agavesirup/ahornsirup
(eller anden sirup)
▢
lidt salt
Sådan gør du
Bland alle ingredienser i en stor skål
Lav dressingen, kom den på salaten og bland det hele godt.
Server til frokost, til varm ret eller til en suppe.
Noter
Rester holder flere dage i køleskabet og er fremragende i madpakken :)
Har du prøvet opskriften?
Nævn
@veganermor.dk
på instagram!