Når fyldet er kølet af. Gøres dejen klar til indbagning: Ælt dejen igennem. Tag ca 1/4 af dejen fra og gem den i køleskabet til pizzabagning i morgen. :)
Rul dejen ud til en rektangel. Læg den på bagepapir, og læg linsefarsen henad midten - brug evt. hænderne til at forme den med.
Skær sidedejen i strimler, som peger fremad. Læg endestykkerne af dejen over farsen og flet med sidestrimlerne. Det kan evt blive nødvendigt at fjerne nogle strimler til sidst. (fik desværre ikke taget billede af "fletteprocessen" - så de må komme på senere)
Pensl med olie og drys med timian og flagesalt.
Bag linsestegen i ovnen i ca. 30 minutter ved 185 grader varmluft.
Skær den færdige linsesteg ud i ca. 2 cm skiver (evt. ved bordet) og server med grønt, eller det du normalt ville servere til en ”steg”.
Linsesteg kan med fordel serveres i juletiden.