Start med hokkaidoen. Vask den grundigt, da skrællen sagtens kan bibeholdes, dersom græskaret ser friskt ud. Halver, tag kerner ud og skær hokkaidoen i ½-1 cm tykke skiver. Læg dem på en bageplade og pensl med olivenolie, drys med salt, peber og paprika.
Bag hokkaidoskiverne i 15 - 20 min ved 180 grader varmluft. Køl dem af.
Skyl grønkål og fjern de grove ribber i midten. Hak grønkål meget fint og kom det i en skål / fad (Her en blanding af grøn og rød grønkål)
Fjerne de yderste blade af rosenkålen. Halver dem og skær i meget fine strimler. Tilføj rosenkål til grønkålen.
Lav nu dressingen. Kom den over kålen og masser den godt ind i blandingen af grønkål og rosenkål med fingrene.
Skyl, slyng og snit babysalaten, og kom den ved kålen. Bland rundt.
Hvis du har blandet salaten i en skål, kan du nu lægge det på et fad, drysse med svedsker, anrette bagt hokkaido og drysse med kernerne fra et granatæble.
Velbekomme :)
-