Go Back
+ servings
Aubergineratatouille

Aubergineratatouille

Ret: Hovedret
Keyword: Glutenfri
Antal: 4
Glutenfri. Opskriften er fra bogen "Spis maven flad" af Charlotte Hartvig og Majbritt Engel.

Ingredienser

  • 6 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 4 stilke bladselleri
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 tomater
  • 2 mellemstore auberginer
  • 125 g svesker
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1 ds hakkede tomater
  • 75 g oliven uden sten
  • 2 spsk kapers
  • 40 g cashewnødder
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Du kan med fordel bruge en sauterpande til denne ret.
    Ingredienser til aubergineratatouille
  • Hak blegselleri, løg, hvidløg og peberfrugt – evt i hurtighakker, skær tomaterne i fine tern og svits det hele i 2 spsk olivenolie i 8-10 min. Tag det af panden og læg det på en tallerken.
    aubergineratatouille
  • Skær auberginer og svesker i tern og svits dem møre i 2 spsk olivenolie i 8-10 min.
    Aubergineratatouille
  • Tilsæt de øvrige ingredienser på nær nødderne og 2 spsk olie og lad simre i 15 min.
  • Hak nødder og rist dem på en tør pande og kom dem i retten.
    Aubergineratatouille
  • Smag til med salt og peber.
    Aubergineratatouille
  • Server evt. med glutenfri bønnepasta, svampebøffer og dampet broccoli, eller en grøn salat. I sommerhalvåret kan det f.eks. være en grøn salat med krydrede nødder.
    Aubergineratatouille med vegansk svampebøf, bønnepasta og dampet
  • Kan spises både varm og kold.

Noter

Rigtig dejlig ret, som kan fryses.
Du kan finde en opskrift på grøn salat med krydrede nødder HER
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!