Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Solsikkepesto
Udskriv
Pin
Ret:
Pålæg, Pesto
Keyword:
Glutenfri
Antal:
4
Glutenfri. Der bliver et stort glas, eller som illustreret 2 mindre :) Opskriften er fra bogen "vegansk bagebog" af Mekto Ganic
Ingredienser
▢
2
dl
solsikkekerner
(lagt i blød natten over)
▢
½
dl
vand
▢
4
spsk
ekstra jomfruolivenolie
(eller rapsolie)
▢
3-4
spsk
citronsaft/citrusuniversal
▢
1
håndfuld
frisk
(timian eller 1 spsk tørret)
▢
1
tsk
hvidløgspulver
▢
lidt
friskrevet ingefær
▢
1
knivspids
urtesalt
Sådan gør du
Skyl solsikkekerner og blend det hele sammen.
Kom i rene glas med tætsluttende låg, og sæt på køl.
Noter
kan holde sig en uge i køleskab.
Kan fryses.
Har du prøvet opskriften?
Nævn
@veganermor.dk
på instagram!