Start med at riste kikærterne. Rist bare en hel dåse kikærter af gangen. Rester kan bruges til salater/hummusmadder m.m.Vend kikærter i olie og soja, og kom dem på en bageplade. Rist dem i ovnen ved 185 grader varmluft i 20-25 minutter. Skyl og klargør grøntsagerne efter anvisning i ingredienslisten.
Rist græskarkernerne på en tør pande, til de er gyldne og dufter herligt.
Kom 1-2 fed hvidløg, lidt salt, ristede græskarkerner, persille og ½-1 dl olivenolie i blenderen, og kør det hele til en grov pesto. Smag til med salt.
Kom cashewnødder, ½ tsk salt (gerne groft) og gærflager i en blender (minihakker), og kør det til fint mel (parmesankonsistens), kom det i en skål.
-
Kom pastaen i en gryde med spilkogende vand, og tilsæt salt. Kog pastaen al dente, ca 10 minutter, eller efter anvisninger på posen. (Kom evt. hvide bønner i, og lad dem blive varme, inden vandet hældes fra.)
Vend imens tomaterne med finthakket rødløg, rucola, æblecidereddike, salt og peber.
Servering: Vend den kogte pasta med persillepesto.
Anret i skåle / dybe tallerkener. Drys med ristede kikærter, vegansk parmesan...
..og top med tomat-rucolasalat. Tilføj evt. andet grønt. Jeg havde f.eks. nogle grønne asparges og ærteskud.
Velbekomme :)