Ret: Brunch, Chiaparfait, Morgenmad
Keyword: Glutenfri
Antal: 2
Glutenfri, proteinrig morgenmad. Toppingen kan varieres efter smag, og hvad du har i køleskabet. Opskriften er fundet i bogen "Sund med matcha i maden" af Sandra Pugliese & Sara speyer.
Sigt matchaen ned i lidt af mælken og pisk det godt igennem. Pisk resten af mælken i, rør ahornsirup i og dernæst chiafrø. Det gøres nemmest i en skål med plads til det hele, eller to glas, så det er portionsanrettet med det samme.
lad grøden stå på køkkenbordet i 10 minutter og rør jævnligt i den, så chiafrøene ikke klumper.
Sæt låg på /dæk evt. med en tallerken, og sæt grøden i køleskabet. Minimum 4 timer og gerne natten over.
Server med friske bær eller frugt og hvad du har lyst til. Jeg havde lyst til Peanutbutter, friske bær og granola, og det var guf ;)
Note fra bogen: "Det afhænger lidt af mælken, hvor meget eller hvor lidt chiafrøene suger, så det kan være, du skal justere med lidt ekstra chiafrø - eller lidt mere mælk, hvis du finder grøden for tyk."
Du kan finde en opskrift på granola HER