Find de tallerkener, som du vil anrette hummus på. Kom 3 pæne skefulde hummus midt på hver tallerken.
Start med at fordele hummus, så det dækker bunden af tallerkenen og begynd derefter at føre det op af kanten med en ske, gerne så der yderst bliver en tykkere rand af hummus. Dreje tallerkenen rundt, mens du former en tallerken af hummus på tallerkenen.
Gør alle tallerkener klar med hummus.
Fordel herefter fyldet på tallerkenen. Læg hovedfyldet i en top enten midt på tallerkene eller i den ene side.
På viste tallerken er avocadosalsaen toppet op i en side og kikærterne drysset til den anden side. Der er lagt små toppe af thaincreme. Dette gøres dekorativt ved at rulle et lille kræmmerhus af madpapir og komme tahincremen deri og sprøjte den ud i små toppe. Herefter er der drysset lidt paprika (nemmest af styre gennem en lille tesi), drysset med pinjekerner og pyntet med brøndkarse og blomster.
På de ovale tallerkener er salsaen fordelt i midten med lidt kikærter til begge sider. Brug din fantasi ;) Der kan også kommes ekstra olivenolie henover anretningen.
Serveres med varme pitabrød eller hjemmebagte pandebrød og f.eks oliven, cornichoner og grønkålschips eller andet, som du lige kan tænke dig.