Spinatstuvning til lagtærtefyld

Spinatstuvning som lagtærtefyld

Spinatstuvning til lagtærtefyld

Ret: Tærte
Ved en 4-lags lagtærte kan denne spinatstuvning udgøre fyldet på et af lagene. Ved en 3-lags lagtærte kan spinaten med fordel tilføjes til svampestuvningen (er anvist i opskriften på svampestuvning)

Ingredienser

  • 1 spsk jomfrukokosolie (eller ekstra jomfruolivenolie)
  • 200 g frossen spinat
  • 1 lille løg (hakket)
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 2 cm frisk chili (hakket fint)
  • 3/4 dl plantefløde
  • salt og peber, muskat
  • 1 tsk birkesød / rørsukker (kan undlades)

Sådan gør du

  • Svits løg, hvidløg og chili i olien og kom spinaten ved. Lad simre nogle min.
  • Kom sojafløden ved og lad simrer 5-10min.
  • Smag til med salt, peber, muskat og evt. birkesød. Vigtigt at smage til 🙂
  • Nu er stuvningen færdig til at blive anvendt som lagtærtefyld ved lagtærte i 4 lag.
    Spinatstuvning som lagtærtefyld
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate