Veganske spinatvafler

Veganske spinatvafler

Veganske spinatvafler

Ret: Brød, Vafler
Keyword: Glutenfri
Antal: 4
Glutenfri

Ingredienser

  • 300 g kogte hvide bønner (evt. en dåse)
  • 400 g frossen spinat
  • 1 moden banan
  • 1 tsk salt
  • peber
  • ½ tsk muskat
  • 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • 2 spsk olivenolie
  • 150 g boghvedmel (eller fuldkornsrismel)
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl vand

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser på nær boghvedemel, bagepulver og vand i en skål.
    Ingredienser til spinatvafler
  • Ingredienser til spinatvafler
  • Blend ingredienserne med en stavblender og tilføj mel og vand af et par omgange.
    Dej til spinatvafler
  • Dej til spinatvafler
  • Varm vaffeljernet op til lampen lyser grønt. Kom en stor skefuld vaffeldej på hver plade. Pas på med at komme for meget dej på, så vaflen løber ud over pladen. Så hellere lidt mindre. Luk vaffeljernet og bag til knappen igen lyser grønt. Åbn ikke før, knappen lyser grønt. Tager ca 5 min.
    Veganske spinatvafler
  • Fortsæt på denne måde til alt dejen er brugt. Der bliver ca 12 stk.
    Veganske spinatvafler
  • Server evt. spinatvaflern med æblegrød. Eller som brød i en sandwich. Du kan også bage vafler og bruge dem som brød til frokost eller morgenmad. De smager skønt med med cashewnøddeost og nutella 🙂
    Spinatvaffel med æblegrød

Noter

du kan finde opskriften på cashewnøddeost HER
Du kan finde opskriften på en sund hjemmelavet nutella HER
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

2 Comments

  1. Caroline Søndergaard Reply

    5 stars
    Super god opskrift, dejlig nem, billig og lækker! Både som aftensmad og frokost. Perfekt mæthedsfølelse bagefter.

    • Helle Reply

      Hej Caroline
      Tak for din dejlige kommentar.
      Det får mig til at tænke, at dem vil jeg da selv snart lave igen 🙂
      Kærlig hilsen Helle

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate