Veganske koftas

Veganske koftas
Veganske koftas

Veganske koftas
Print Recipe
Opskriften er fundet på bloggen "Vegetaropskrifter.com" og ændret lidt. Er glutenfri, hvis du bruger glutenfri havregryn.
Veganske koftas
Print Recipe
Opskriften er fundet på bloggen "Vegetaropskrifter.com" og ændret lidt. Er glutenfri, hvis du bruger glutenfri havregryn.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg fint og svits det forsigtigt på panden i olie sammen med krydderierne, majs og bønnerne i ca 5-8 minutter.
    Til koftas
  2. Hæld det over i en skål og bland det med ruggryn og mel.
  3. Det hele blendes i en foodprocessor. Eller af et par omgange i en minhakker. Eller med en stavblender. Tilsæt evt. lidt mere gryn, hvis farsen bliver for fugtig.
  4. Lad farsen stå og køle af i en halv time. Når den er kølet af, bliver farsen mere fast.
  5. Form farsen til koftas (ca. samme størrelse som en valnød) og rul dem i rismel, før du steger dem i olien. Hold godt øje med dem og sørg for, olien ikke bliver for varm.
    Koftas
  6. Kan alternativt bages i ovnen ved 180gr varmluft i 15-20min. Vendes hver 5. minut i et forsøg på at gøre dem runde 🙂
Recipe Notes

De små lækre kugler fyldt med gode krydderier, løg og bønner kan spises på samme måde som en falafel. Disse veganske koftas er populære i Indien.

Kommentér

Navigate