Veganske fiskefileter

Veganske fiskefiletter
Veganske fiskefileter

Veganske fiskefileter
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfri rasp. Opskriften er fundet på bloggen "Månebarnet".
Veganske fiskefileter
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfri rasp. Opskriften er fundet på bloggen "Månebarnet".
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Pastinakker
  2. Skræl pastinakkerne og skær dem i ca. ½ cm tykke skiver på langs. Endestykkerne vil selvklart ikke blive så lange, men smager ikke ringere af den grund.
    Pastinakker
  3. Bag skiverne ved 200 grader i ca. 10 minutter i ovnen. Jeg bager dem gerne uden olie, da jeg synes dejen har lettere ved at sidde fast på de bagte pastinakstykker når de er tørre og oliefrie.
    Bagte pastinakker
  4. Mens pastinakkerne bages, blandes dejen, de skal dyppes i inden paneringen. Den er ganske simpel. Kikærtemel, vand og krydderier. Den skal være tyk som en pandekagedej.
  5. Vend først de afkølede pastinakskiver i dejen og derefter i rasp. Hvis dejen nemt glider af stykkerne, har du lavet den for tynd, og du skal tilføje lidt mere mel til den.
    Panerede pastinakker
  6. Steg fredsfiskene ved middel varme, til de bliver let gyldne på en pande.
    Stegte fredsfisk
  7. Du kan også med fordel pensle dem med lidt olie og bage dem i ovnen ved 200 grader til de er gyldne, hvilket især er godt, hvis du vil spare på olien, og nemt når du gerne vil lave rigtig mange, og det vil du gerne.
  8. Spis som almindelig aftensmad med kartofler eller en pastasalat til, eller til frokost på rugbrød. Egner sig glimrende som ret til en jule / påskefrokost serveret med vegansk remoulade og citronskiver.
    Veganske fiskefiletter
Recipe Notes

Du kan i følge Månebarnet sagtens bruge andre grøntsager end pastinakker til at lave fredsfisk. Månebarnet skriver, at mange er glade for at bruge aubergine i skiver, knoldselleri eller søde kartofler.
Selv har jeg kun prøvet at bruge pastinakker.

Hjerternes jul
Hjerternes jul

 

Kommentér

Navigate