Veganske durumruller med falafler

Durumruller med falafler
Durumruller med falafler

Veganske durumruller med falafler
Print Recipe
Dejen er lavet af kæmpedurum, kamut, og er ikke glutenfri. Dejen er Inspireret af Englerod. Der bliver 4-6 durumruller. Link til falaffelopskrift sidst i opskriften.
Veganske durumruller med falafler
Print Recipe
Dejen er lavet af kæmpedurum, kamut, og er ikke glutenfri. Dejen er Inspireret af Englerod. Der bliver 4-6 durumruller. Link til falaffelopskrift sidst i opskriften.
Ingredienser
Fyld til durum
Antal personer:
Instruktioner
  1. Start med dejen:
  2. I en skål røres gæren ud med salt og lunken vand.
  3. Olivenolie og sukker tilsættes.
  4. Rødbeden skrælles, rives fint og røres med i skålen.
  5. Tilsæt herefter rigeligt med mel under omrøring, indtil dejen kan æltes med hænderne.
  6. Drys rigeligt med mel på et rent bord og ælt dejen godt igennem med hænderne, indtil den er smidig og homogen.
  7. Har du en røremaskine, kan du også ælte dejen deri et godt stykke tid.
    Rødbededurum-dej
  8. Lad dejen hæve tildækket i en skål ved stuetemperatur en times tid.
  9. Mens dejen hæver, gøres fyldet klar.
    Falafler
  10. grønt
Bagning af durumruller
  1. Del dejen i 5-6 kugler dej. Rul hver kugle ud til en tynd "pizzabund" og bag dem ved 200 grader varmluft eller 225 grader alm. ovn i 5 minutter.
  2. Tages ud og fyldes med det samme. Vi brugte bagepapiret til at holde rullen sammen med.
  3. Serveres efterhånden, som de er lavet 🙂
Recipe Notes

Du kan finde en opskrift på skønne falafler efter månebarnets opskrift HER
Rødbededurum-dejen kan laves dagen før og overnatte i køleskabet.
Falaflerne kan også laves på forhånd og varmes, når de skal spises.
Næste gang, vi laver durumruller, vil vi lave vegansk coleslaw og komme i durumrullen sammen med falafler i stedet for grønsalat, tomater, agurk og dressing. Jeg forestiller mig, at det vil være super godt. Du kan finde en opskrift på vegansk coleslaw HER

Kommentér

Navigate