Vegansk wok

Vegansk wok
Vegansk wok med røde ris

Vegansk wok
Print Recipe
Wokken kan laves efter kokkens fantasi og med de grøntsager, der er tilbage i køleskabet. Den kan også komponeres efter følgende ”skelet”, hvor en eller flere af grøntsagerne i hver gruppe er repræsenteret.
Vegansk wok
Print Recipe
Wokken kan laves efter kokkens fantasi og med de grøntsager, der er tilbage i køleskabet. Den kan også komponeres efter følgende ”skelet”, hvor en eller flere af grøntsagerne i hver gruppe er repræsenteret.
Ingredienser
Kål
Andet grønt
Smagsgiver
Friske eller tørrede krydderurter
Bønner
Nødder
Tilbehør
  • brune ris eller Quinoa, soyapasta, fuldkornspasta eller andet
Serveres med
Olie til stegning
Antal personer:
Instruktioner
  1. Kog tilbehøret efter anvisning - ved brune / røde / sorte ris, som skal koges i >30 minutter, er det en god ide at sætte risene i kog, før der wokkes.
  2. Forbered alle grøntsagerne ved at snitte dem i passende størrelser. Hak de friske krydderurter.
    Vegansk wok
  3. Smelt kokosolie i wokken og svits grøntsager + krydderurter samtidig ved høj varme. Tilføj Tamari - sojasaucen, som udover at salte retten samtidig giver væde.
    Vegansk wok
  4. Tilføj evt. en håndfuld cashewnødder.
  5. Wokken er færdig, når grøntsagerne er lige præcis så møre, som du ønsker dem.
  6. Server med ris og sød chilisauce/mango chutney
    Vegansk wok
Recipe Notes

Retten som den er illustreret i billeder gav mad til min mand og jeg i to dage + madpakke x1.
Wok kan fryses, hvilket jeg benytter for at samle madpakker til mine aftenvagter 🙂
Restewok kan anvendes koldt som topping på humushåndmadder 😀

Kommentér

Navigate