Vegansk svampepostej

Vegansk svampe-nøddepostej
Vegansk svampe-nøddepostej

Vegansk svampepostej
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfrit brød. Opskriften er fundet i bogen "MAD" skrevet af Anette Harbech Olesen.
Vegansk svampepostej
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfrit brød. Opskriften er fundet i bogen "MAD" skrevet af Anette Harbech Olesen.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Ingredienser til svampepostej
  2. Rengør og hak svampe, champignons, porre, hvidløg og rødløg, og svits det i kokosolie på panden i 4-5 minutter. Gem et par hele champignons til at skære i skiver og lægge oven på postejen før bagning - for postejens udseende 🙂
    Ingredienser til svampepostej
  3. Tilsæt krydderier
  4. Blend hasselnødder og brød og bland det i sammen med fløde og loppefrøskaller.
    Ingredienser til svampepostej
  5. Tag panden af og lad massen afkøle lidt.
  6. Rør herefter hørfrøslim i og smag postejen til - tilføj evt. mere salt/peber.
  7. Fyld postejen i en smurt form. Top 1-2 skivede champignons - alternativt kan du toppe med æbler skåret i tynde både.
    Svampepostej
  8. Bag den ved 180 grader i ca 45 minutter.
    Svampepostej
  9. Server med salater og rodfrugter eller rissalat med sprødstegte jordskokker. Postejen er rigtig dejlig julemad.
    Salat med sorte ris og sprøde jordskokker
Recipe Notes

Hørfrøslim laves ved at koge 50 g hørfrø med 5 dl vand i 5 minutter under omrøring. Kom herefter massen gennem en finmasket sigte, så slimet sies fra, brug en ske til at "presse" så meget slim som muligt gennem sigten. Slimet bruges afkølet (skal være helt koldt), og 50 g slim svarer til 1 æg. Hørfrøene kan kommes i bagværk.

Hjerternes jul
Hjerternes jul

 

Kommentér

Navigate