Vegansk stjerneskud
Glutenfri ved brug af glutenfrit brød. Denne “opskrift” er mere en “samlevejledning” / en inspiration til hvilke ingredienser, der kan bruges til stjerneskuddet, end en opskrift. Nødde-paneret aubergine, fredsfisk og remoulade ligger allerede som opskrifter på bloggen, og der er links til opskrifterne nederst i denne vejledning. Du kan lave 5-6 stjernskud af portionerne, og der vil givetvis være “fisk” og remoulade tilovers, som kan spises som pålæg.
Antal personer
5-6
Antal personer
5-6
Ingredienser
Brød, “fisk” og remoulade
Forslag til pynt – lad fantasien og køleskabet råde.
Instruktioner
  1. Smør brødet med mayonnaise eller smørbar, og kom rucola, finthakket palmekål eller andet grønt på.
  2. Læg nu en stor nødde-paneret aubergineskive på brødet. Ved mindre aubergineskiver eller til en meget sulten person, kan der evt. lægges to skiver.
  3. Kom en pæn klat remoulade på auberginen og top med panerede pastinakker.
  4. Pynt med tomater, kaviar, karse/spirer, citronskiver etc.
  5. Her serveret til aftensmad med gulerodsråkost. Velbekomme
  6. Ved flere stjerneskud lav dem da på samlebånd 😉
  7. Lav evt. lidt sidepynt på tallerkenen.
Recipe Notes

Du kan finde en opskrift på nødde-paneret aubergine HER
Du kan finde en opskrift på panerede pastinakker HER
Du kan finde en opskrift på hjemmerørt vegansk remoulade HER
Vegansk stjerneskud er glad mad. Tænk at kunne lave så smuk en servering, som tilfredsstiller så mange sanser. Hos os er vi glade 😀
Jeg glæder mig til at servere vegansk stjernskud for venner og den øvrige familie.