Vegansk rødbedevaffel
Opskriften er glutenfri, fordi den laves med kikærtemel. Melet kan erstattes med andre typer mel. Der bliver ca 10 vafler.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienser på nær kikærtemel, bagepulver og vand i en skål
  2. Blend ingredienserne med en stavblender og tilføj mel og vand af et par omgange.
  3. Varm vaffeljernet op til lampen lyser grønt. Kom en stor skefuld vaffeldej på hver plade. Pas på med at komme for meget dej på, så vaflen løber ud over pladen. Så hellere lidt mindre. Luk vaffeljernet og bag til knappen igen lyser grønt. Åbn ikke før, knappen lyser grønt. Tager ca 5 min.
  4. Så er vaflerne fædigbagte. Fortsæt på denne måde til alt dejen er brugt. Der bliver ca 10 stk.
  5. Serveres som frokost eller forret. Evt. med indisk dhal, tomat, melon, agurk, salat og et drys bredbladet persille. Eller dhal med mangochutney, ananastern, frisk koriander og peanuts.
Recipe Notes

Opskriften på Mia Sommers dhal kan du finde HER