Vegansk rødbedehummus
Glutenfri
Ingredienser
Instruktioner
  1. Alle ingredienser blendes grundigt i en foodprocessor og smages til. Tilføj evt. mere citronsaft eller krydderier for smagen, evt mere vand for konsistensen.
  2. Jeg laver hummus med en stavblender, og synes det går nemmere at blende massen, når jeg først hakker kikærterne i minihakkeren. (jeg må se at få mig en foodprocessor 😉 )
  3. Anret det til servering f.eks med rucola, agurk og oliven.
  4. Eller drysset med fintsnittet grønkål eller lignede grønt
  5. Spises som smørrepålæg på rugbrød.
Recipe Notes

Denne rødbedehummus er en almindelig hummus, som er tilføjet kogt rødbede.
Rødbeden har en skøn farve og er et godt supplement af sunde plantestoffer til vores krop.
Der bliver to glas som på billedet. Det kan holde sig en god uge i køleskab, og det kan fryses.
Er godt til madpakken.