Vegansk porretærte
Glutenfri, hvis tærtebunden laves glutenfri (se hvordan i tærtebundsopskriften)
Antal personer
5
Antal personer
5
Ingredienser
Porrefyld
  • 6-8 porrerDe svinder en del, når de er kogte og afdryppede
  • 250g hvide bønneren dåse eller selvkogte
  • 300g ærterfra frost
Kikærtedej
Pynt
Instruktioner
  1. Rens porrerne og skær dem i skiver. Brug endelig så meget som muligt af det grønne fra porrerne. Kog porrerne møre i letsaltet vand og hæld dem i en sigte til afdrypning. Tryk lidt ekstra vand ud med en ske.
  2. Hæld vandet fra bønnerne, hvis du bruger en dåse. Ærterne kan du bruge frosne
kikærtedej
  1. Bland alle tørre dele og kom vandet ved. Rør det hele sammen. Konsistensen skal være som en tyk pandekagedej.
Samling af tærten
  1. Rør porrer, bønner og ærter i kikærteblandingen, og bred det ud i den forbagte tærtebund.
  2. Drys tærten med sesamfrø og græskarkerner
  3. Bag tærten i ovnen ved 185 grader varmluft i 25-30min.
  4. Velbekomme 🙂
Recipe Notes

Server med drys af hakket frisk persille og en matchende salat. 😉
Tærterester er perfekte i madpakken.