Vegansk porretærte

Vegansk porretærte
Vegansk porretærte

Vegansk porretærte
Print Recipe
Glutenfri, hvis tærtebunden laves glutenfri (se hvordan i tærtebundsopskriften)
Antal personer
5
Antal personer
5
Vegansk porretærte
Print Recipe
Glutenfri, hvis tærtebunden laves glutenfri (se hvordan i tærtebundsopskriften)
Antal personer
5
Antal personer
5
Ingredienser
Porrefyld
Kikærtedej
Pynt
Antal personer:
Instruktioner
  1. Rens porrerne og skær dem i skiver. Brug endelig så meget som muligt af det grønne fra porrerne. Kog porrerne møre i letsaltet vand og hæld dem i en sigte til afdrypning. Tryk lidt ekstra vand ud med en ske.
  2. Hæld vandet fra bønnerne, hvis du bruger en dåse. Ærterne kan du bruge frosne
kikærtedej
  1. Bland alle tørre dele og kom vandet ved. Rør det hele sammen. Konsistensen skal være som en tyk pandekagedej.
Samling af tærten
  1. Rør porrer, bønner og ærter i kikærteblandingen, og bred det ud i den forbagte tærtebund.
    Vegansk porretærte
  2. Drys tærten med sesamfrø og græskarkerner
    Vegansk porretærte
  3. Bag tærten i ovnen ved 185 grader varmluft i 25-30min.
    Vegansk porretærte
  4. Velbekomme 🙂
    Vegansk porretærte
Recipe Notes

Server med drys af hakket frisk persille og en matchende salat. 😉
Tærterester er perfekte i madpakken.

Kommentér

Navigate