Vegansk pesto med basilikum
Glutenfri, hvis gærflagerne er glutenfri. Du kan nemt erstatte den ene potte basilikum med andet grønt. f.eks. persille, rucola, grønkål, ramsløg og lignende. Pinjekerner kan erstattes med mandler, nødder eller andre kerner som f.eks græskarkerner. prøv dig frem 😉
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hvis du har en minihakker, kan du starte med at hakke basilikum, som nok skal i af nogle gange.
  2. Kom herefter resten af ingredienserne i og blend det til en passende konsistens. Smag til med salt og citron
  3. Hvis du har en foodprocessor, kan du komme alle ingredienser i med det samme.
  4. Kan opbevares længe i glas med låg i køleskabet.
Recipe Notes

Gærflagerne erstatter parmesanost, som jeg plejede at komme i. Derfor bruger jeg det.
Jeg har svært ved at vurdere, om det er nødvendigt. Prøv evt. uden, inden du investerer i gærflager.
Vi dyrker vores egen basilikum, og om sommeren laver jeg en stor portion pesto og fryser ned i små glas til brug om vinteren. Elsker pesto og har aldrig fundet en købevariant, som overgår denne.