Vegansk kantareltærte

Vegansk kantareltærte
Vegansk kantareltærte

Vegansk kantareltærte
Print Recipe
Tærtebunden i denne opskrift svarer til en tærteform på 26 cm i indre diameter
Vegansk kantareltærte
Print Recipe
Tærtebunden i denne opskrift svarer til en tærteform på 26 cm i indre diameter
Ingredienser
Tærtebund uden hvedemel
Tærtebund med hvedemel
cashewnøddecreme
Kantarelfyld
Antal personer:
Instruktioner
Tærtebund
  1. Bland alle tørre ingredienser og lav et hul i midten af melblandingen.
  2. Kom olie og vand i og rør det hele sammen, saml evt. med fingrerne til sidst. Dejen må godt være lidt fugtig. Tryk dejen ud i en u-smurt tærteform - evt. med lidt mel på fingrerne. Prik huller i bunden med en gaffel
  3. Forbag tærtebunden 12 minutter i en 185 grader varmluftovn
Cascewnøddecreme
  1. Hæld vandet fra cashewnødderne. Kom alle ingredienser i en minihakker eller foodprocessor. Blend det hele sammen til en creme. Skal nok skrabes ned af kanten nogle gange.
  2. Smag til med ekstra salt, peber, citron om nødvendigt.
Kantarelfyld
  1. Svits løg og hvidløg i kokosolie i nogle minutter.
    Kanrarelfyld
  2. Tilføj kantareller og tamari og svits videre til væsken fra kantarellerne er næsten fordampet.
    Kanrarelfyld
  3. Krydder med salt, peber og citronsaft, og lad det sidste væske fordampe
    Kanrarelfyld
Samling af tærten
  1. Kom cashewnøddecremen i den forbagte bund og bred den ud
    Vegansk kantareltærte
  2. Vegansk kantareltærte
  3. Hæld kantarelfyldet over
    Vegansk kantareltærte
  4. Bag tærten færdig i ovnen i 15 minutter
    Vegansk kantareltærte med cashewnøddecreme og persille
  5. Server tærten drysset med persille sammen med en dejlig salat og eventuelt andet grønt.
Recipe Notes

Tærterester fungerer perfekt i madpakken.

Kommentér

Navigate