Vegansk jordskokkepostej
Glutenfri.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skyl linserne og kom dem i en gryde
  2. Rens jordskokkerne og skær dem i grove tern og kom dem i gryden sammen med linserne.
  3. Hæld vand ved og kog linser og jordkokker i 20-25minutter, til jordskokkerne er godt møre. Hæld overskydende vand fra.
  4. Rist solsikkekernerne på en tør pande.
  5. Rens champignon og skær dem i skiver. Skær løget i tern. Pil hvidløget og hak det fint.
  6. Svits champignon, løg og hvidløg i kokosolie på en pande. Krydr med 1 spsk tamari, paprika, timian og peber.
  7. Kom jordskokker, linser, solsikkekerner og champignon-blandingen i en skål.
  8. Tilføj citronsaft , resten af Tamarien og blend med stavblender. Lad evt massen have en lidt grov struktur eller blend helt fint – som du har lyst til. Smag til med salt og peber.
  9. Server evt sammen med bagte marinerede rødbeder. Velbekomme
Recipe Notes

Jordskokkepostej er ny favorit på vores frokostbord. Er madpakkeegnet 🙂
Jeg overvejer at koge linser og jordskokker som præfabrikat og fryse det ned – til at lave postejer med I løbet af foråret, hvor danske jordskokker ikke er i sæson.