Vegansk Hot-pot med rucola-topping

Vegansk hot-pot
Vegansk hot-pot

Vegansk Hot-pot med rucola-topping
Print Recipe
Opskriften er fundet hos Årstiderne. Glutenfri
Antal personer
2
Antal personer
2
Vegansk Hot-pot med rucola-topping
Print Recipe
Opskriften er fundet hos Årstiderne. Glutenfri
Antal personer
2
Antal personer
2
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Afdryp bønner fra dåse og skyl under koldt vand. Eller brug en tilsvarende mængde selvkogte hvide bønner.
  2. Skyl de røde linser og afdryp i en sigte.
  3. Skyl og klargør alle grøntsager. (Billedet viser ingredienser til en dobbelt portion)
    Ingredienser til Hot-pot
  4. Sauter løg, hvidløg, hakket chili og gulerødder møre i en tykbundet gryde.
  5. Tilsæt squash og peberfrugt, sauter endnu et par minutter, og tilføj de røde linser. Steg kort. Hæld 2 dl vand på.
    Vegansk Hot pot
  6. Kog op og hæld tomatsauce på. Lad linser og grøntsager simre til alt er mørt, og spæd evt. til med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.
  7. Vend avocadotern med cherrytomater og rucola til en avocadosalsa, og tilføj 1 spsk æblecidereddike og lidt salt og peber.
    Rucola-topping
  8. Kom de hvide bønner i gryden med linser og grønt og kog det lidt sammen. Smag til med salt, peber og evt. lidt æblecidereddike.
    Vegansk Hot pot
Servering
  1. Anret Hot pot i store skåle/dybe tallerkener, og top med avocadosalat.
    Vegansk Hot pot
  2. Velbekomme
    Vegansk Hot pot
Recipe Notes

Når maden portionsanrettes, bliver der kun rester, hvis man på forhånd indregner rester. Lav f.eks. dobbelt portion og gem halvdelen.
Hot-pot kan laves dagen før, og så vil jeg vælge at lave avocado-salsaen frisk ved servering.

Kommentér

Navigate