Vegansk coleslaw
Opskriften er hentet fra bogen “Suveræne Salater” af Sonja bock og Tina Scheftelowitz. Coleslaw’en er gjort vegansk ved at bruge en vegansk mayonnaise, og ved at erstatte cremefraiche med sojayoughurt. Coleslaw er bl.a. god til burger.
Ingredienser
Dressing
Instruktioner
  1. Alle ingredienserne til dressingen blandes sammen inklusiv revet løg. Smag til med salt og peber.
  2. Grøntsagerne skæres og rives og kommes i dressingen.
  3. Nødder og persille hakkes og kommes i
  4. Bland det hele sammen. Coleslaw’en har godt af at trække noget tid i køleskabet.
Recipe Notes

Du kan finde opskriften på Englerods Mandelmayo HER
Hvis du bruger denne Mandelmayo, skal du ikke tilsætte yderligere citronsaft. Alternativt brug en vegansk købe mayonnaise og følg opskriften. Du kan evt. nøjes med at bruge Sojade.