Vegansk champignonpaté-tærte

Vegansk champignonpaté-tærte
Vegansk champignonpaté-tærte

Vegansk champignonpaté-tærte
Print Recipe
Glutenfri, hvis tærtebunden laves glutenfri (se hvordan i tærtebundsopskriften)
Antal personer
5
Antal personer
5
Vegansk champignonpaté-tærte
Print Recipe
Glutenfri, hvis tærtebunden laves glutenfri (se hvordan i tærtebundsopskriften)
Antal personer
5
Antal personer
5
Ingredienser
Kikærtedej
Pynt
Antal personer:
Instruktioner
  1. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Lad risene køle af.
  2. Rens og hak champignon, løg, hvidløg, hasselnødder, spinat og timian. Bland dem sammen i en skål.
    Til champignonpaté
  3. Svits af to omgange blandingen på en pande med tamari. Da svampene afgiver væske er det ikke nødvendigt at bruge olie. Svits til væsken er fordampet.
    Blanding til champignonpaté
  4. Hæld blandingen i en skål. Tilsæt risene og bland det hele godt sammen. Tilføj salt og peber.
Kikærtedej
  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Kom vandet ved og rør det sammen. Konsistensen er en tyk pandekagedej
  2. Bland kikærtedejen i fyldet og bland godt. Smag til og fornem, om der skal mere salt og peber i.
Samling af tærten
  1. Kom fyldet i en forbagt tærtebund og bred det ud. Evt. overskydende fyld kan bages selvstændigt i små ramekiner (ovnfaste skåle)
Pynt
  1. Små tomater skæres i både, store tomater i skiver og lægges ovenpå fyldet
    Champignonpaté-tærte klar til bagning
  2. Bages i ovnen ved 185 grader varmluftovn i 25-30 minutter.
  3. Serveres med salater i matchende farver 🙂
    Champignonpaté-tærte med tilbehør
Recipe Notes

Champignonpaté-fyldet kan alternativt bages i en patéform og anvendes som paté. Eller bages i små portions ovnfaste skåle - ramekiner og bruges til tapas.
Tærterester er perfekt i madpakken

Kommentér

Navigate