Vegansk bolsjebedecarpaccio

Bolsjebedecarpaccio
Vegansk bolsjebedecarpaccio

Vegansk bolsjebedecarpaccio
Print Recipe
Opskriften er inspireret fra bogen "Green Kitchen Rejser" af Luise Vindahl og David Frenkiel.
Vegansk bolsjebedecarpaccio
Print Recipe
Opskriften er inspireret fra bogen "Green Kitchen Rejser" af Luise Vindahl og David Frenkiel.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skær bolsjebederne i så tynde skiver som muligt ved hjælp af et mandolinjern eller en skarp kniv.
  2. Anret dem på et serveringsfad
  3. Tilføj rucola og dryp med citronsaft og olie
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande ved lav varme. Drys dem over rødbederne.
    Vegansk rødbedecarpaccio
  5. Retten kan serveres straks. Den kan også tåle at stå - derved marineres rødbederne og bliver lidt blødere. Vi kan lide begge dele.
Recipe Notes

Rødbedecarpaccio er en vegansk fortolkning af en Italiensk antipasto.
Den kan serveres som forret sammen med andre grøntsags-antipasti og godt brød.
Carpaccio er en flot anretning på en buffet.

Kommentér

Navigate