Varm linsesalat

Varm linsesalat
Varm linsesalat

Varm linsesalat
Print Recipe
Opskriften er fundet i "Køkkenrevolution på høje Hæle" af Oscar Umahro
Varm linsesalat
Print Recipe
Opskriften er fundet i "Køkkenrevolution på høje Hæle" af Oscar Umahro
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skyl linserne og kom dem i en gryde sammen med bladselleri, porre, gulerod, hvidløg og halvdelen af det hakkede løg. Kom også laurbærblade og timiankviste i gryden. Kom vand i til det lige dækker og bring i kog.
  2. Lad linserne og grøntsagerne simre ved lav varme i 30-40minutter (uden låg de sidste 15min), til linserne er møre, og der ikke er mere vand. Rør af og til og spæd op med en smule ekstra vand om nødvendigt. (Jeg får tit for meget vand fra starten af)
    I kog
  3. Vend i mellemtiden resten af rødløgene, eddike, persille, sennep og olie sammen. Tag gryden af kogepladen og rør blandingen ud i de færdige linser. Smag til med salt og peber.
  4. Varm linsesalat
  5. Lad den varme salat trække 10 minutter under låg, inden den serveres.
    Varm linsesalat med rødkålssalat og ristet rugbrød
  6. Emne til en tapastallerken
    Kold linsesalat som tapas
Recipe Notes

Serveres med godt brød til og evt. veganske frikadeller. Eller med en kålsalat til.
Linsesalaten smager også godt kold dagen derpå. Så lav en stor portion og gem resten i køleskabet.
Kan være et emne til en tapastallerken evt. pyntet af med lidt soyade, rødløg og persille.

 

Kommentér

Navigate