Tomatsuppe med pasta og basillikum

Tomater af egen avl

Tomatsuppe med pasta og basillikum - tilsat hvide bønner
Print Recipe
Glutenfri, hvis du bruger glutenfri pasta
Tomatsuppe med pasta og basillikum - tilsat hvide bønner
Print Recipe
Glutenfri, hvis du bruger glutenfri pasta
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Varm olien i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg og rød peber og steg under omrøring til grøntsagerne er møre.
    Tomatsuppe
  2. Hæld tomaterne i gryden og kog atter 10 minutter.
    Tomatsuppe
  3. Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat, hvide bønner, salt, peber og birkesød/sukker. Bring i kog. Dæk med låg og lad koge i 15 minutter.
  4. Tag suppen af blusset og krydr med basilikum. Blend suppen med stavblender. Smag til og tilsæt evt. mere salt og peber.
    Tomatsuppe
  5. Kog pastaen i en anden gryde i rigeligt kogende vand med salt. Når den er færdig kogt, dryppes den af og tilsættes suppen.
    Tomatsuppe
  6. Serveres evt. med friske basilikumblade
    Tomatsuppe med hvide bønner og pasta
Recipe Notes

Spises med godt brød til. Evt. ristet rugbrød med pesto eller olie og et let drys af saltflager.
Suppen kan fryses. Det kan da være en god ide, at sigte pastaen fra og fryse den i en boks/pose for sig selv og så tilføje den igen ved opvarmning af den optøede suppe. På denne måde undgås, at pastaen opsuger for meget suppe og bliver for bløde.

Kommentér

Navigate