Tomatketchup på rosiner

Tomatketchup på rosiner
Tomatketchup på rosiner

Tomatketchup på rosiner
Print Recipe
Glutenfri, sukkerfri. Fra bogen "Køkkenrevolution på høje hæle" af Oscar Umahro
Tomatketchup på rosiner
Print Recipe
Glutenfri, sukkerfri. Fra bogen "Køkkenrevolution på høje hæle" af Oscar Umahro
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Sauter løg og hvidløg ved meget lav varme i olivenolie, salt og peber i 10-15 minutter, til løgene er klare og bløde. De må ikke være brune.
  2. Tilsæt tomater, paprika, eddike og rosiner. Bring hele molevitten i kog. Skru ned for varmen, og lad ketchuppen simre i 30-45 minutter, til den er blevet tyk og dejlig.
  3. Blend ketchuppen, hvis den skal være helt fin... eller lad den forblive grov i teksturen.
  4. Smag til med ekstra eddike om nødvendigt.
  5. Holder 5-6 dage i køleskabet i et rent , skoldet glas. Tåler fint at blive frosset.
    Tomatketchup på rosiner
Recipe Notes

Bruges som erstatning for købeketchup 🙂

Kommentér

Navigate