Sveske-mandelmarmelade

Svedske-mandelmarmelade
Svedske-mandelmarmelade

Sveske-mandelmarmelade
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fundet hos Vestjysk højskole. Så enkelt - og så velsmagende 🙂
Sveske-mandelmarmelade
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fundet hos Vestjysk højskole. Så enkelt - og så velsmagende 🙂
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Læg svesker og mandler i blød i koldt vand 6-8 t eller natten over.
  2. Giv det er opkog og blend blandingen sammen. (hvis der er meget vand så hæld noget fra, inden du blender). Mandlerne må gerne give lidt crunh til marmeladen
  3. Afkøl og kom på glas med tætsluttende låg. Kan holde sig i køleskab 1-2 uger men er spist inden 😉
    Svedske-mandelmarmelade

Kommentér

Navigate