Svampestuvning til lagtærte

Svampestuvning til lagtærte
Svampestuvning til lagtærte i 4 lag

Svampe-spinatstuvning til lagtærte
Svampe-spinatstuvning til lagtærte i 3 lag

Svampestuvning til lagtærte
Print Recipe
Ved lagtærte med 3 bunde tilføjes evt. 200g frossen spinat til svampestuvningen.
Svampestuvning til lagtærte
Print Recipe
Ved lagtærte med 3 bunde tilføjes evt. 200g frossen spinat til svampestuvningen.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Kom løg, champignon og tamari soja på en pande og svits det sammen, til væden fra svampene næsten er fordampet fra panden.
  2. Kom hvidløg, persille og pinjekerner (evt spinat ved lagtærte med 3 bunde) ved og steg dem med i yderligere et par minutter.
    Svampefyld til portobellosvampe
  3. Kom nu sojafløde og gærflager i og smag til med peber og evt. mere salt. Konsistensen af fyldet er som en "tyk" sovs.
    Svampefyld til portobellosvampe
  4. Nu er stuvningen klar til at blive anvendt som lagtærtefyld.
  5. Ved 3 lags lagtærte
    Svampe-spinatstuvning til lagtærte
  6. Ved 4 lags lagtærte
    Svampestuvning til lagtærte

Kommentér

Navigate