Spidskålssalat med æbler, sesam og mandler
Glutenfri. Opskriften er fundet på bloggen, “Frksaust.dk”. Vælg frit imellem rød og hvid spidskål.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Snit kålen fint og skær æblerne i tern.
  2. Rist mandlerne på en tør pande og rist efterfølgende sesamfrøene under opsyn, da de ret hurtigt begynder at hoppe rundt på den varme stegepande.
  3. Bland alle de våde ingredienser sammen til en dressing og smag til med salt og peber.
  4. Bland kål, æbler, groft hakkede mandler og ristet sesam sammen i en stor skål og hæld dressingen over. Vend salaten forsigtigt så al kålen har fået dressing på sig.
  5. Lav evt salaten med rød spidskål.
  6. Velbekomme
Recipe Notes

Spidskålssalat er en dejlig let kålsalat, og så er den enkel og let at lave. Kan serveres til stort set alt og er dejlig at have med i madpakken. Du opnår den bedste salat ved at være kræsen med råvarerne, og i denne salat kan æblerne gøre en stor forskel 🙂