Socca-vafler
Glutenfri. Portionen giver ca 5 hele vafler – eller til 30 smÃ¥ tapas 😉 Bliver lidt bedre med aqafaba, som er kogevandet fra kikærterne og bedst, nÃ¥r kikærterne er afkølet i vandet, men kan ogsÃ¥ laves kun med vand.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Dejen til socca-vafler røres sammen (klumpfri), og stilles i køleskabet i mindst en time, gerne natten over.
  2. Tag dejen ud af køleskabet og varm et hjertevaffeljern op.
  3. Bag vaflerne.
  4. Serveres evt. som en tapas-forret
Recipe Notes

Socca-vafler tilhører det salte køkken og egner sig godt som frokost-ret, til forret, som tapas med forskelligt fyld, eller som små hapsere til en reception.
Vaflerne kan bages op til nogle dage i forvejen og skal sÃ¥ lige “friskes op” ved at komme en tur i ovnen inden servering.