Smørepostej med grønkål og hasselnødder

Smørepålæg med grønkål og hasselnødder
Smørepålæg med grønkål og hasselnødder

Smørepostej med grønkål og hasselnødder
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra Kirsten Skaarups bog: "Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer".
Antal personer
4-6
Antal personer
4-6
Smørepostej med grønkål og hasselnødder
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra Kirsten Skaarups bog: "Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer".
Antal personer
4-6
Antal personer
4-6
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Smørepålæg med grønkål og hasselnødder
  2. Skyl bønnerne, og kog dem møre ca. 20 minutter (de skal ikke udblødes). Afdryp dem.
  3. Hak hasselnødderne, de to slags løg og grønkålen.
    Smørepålæg med grønkål og hasselnødder
  4. Rist hasselnødderne gyldne på en tør pande. Tilsæt olie, de to slags løg og grønkålen. Svits til løgene er let gyldne.
    Smørepostej med grønkål og hasselnødder
  5. Purér bønnerne, fløden og de svitsede ingredienser med den valgte krydderurt, smuldret tang (eller klippet i stykker) og et lille drys salt og peber.
    Smørepostej med grønkål og hasselnødder
  6. Riv ca. 1 tsk skal af limefrugten og rør den i postejen sammen med 1-2 spsk limesaft og tamari.
  7. Smag postejen godt til med den valgte krydderurt, lime og tamari. Kom postejen i rene glas.
    Smørepostej med grønkål og hasselnødder
  8. Velbekomme - Mmm!
    Vegansk frokost
Recipe Notes

Gør sig fantastisk på et frokostbord og er egnet til Food prepping.
Der bliver to ½ liters glas, som vist på billederne.
Opbevares i rene lukkede glas i køleskabet en lille uges tid.
Kan fryses.

Opskrift fra Kirsten Skaarup: ”Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer”. www.kirstenskaarup.dk

Kommentér

Navigate