Salat med rosenkål, palmekål og pære
Glutenfri. Eksperimenter gerne med at bruge andre kåltyper 🙂
Antal personer
2-4
Antal personer
2-4
Ingredienser
Dressing
Instruktioner
  1. Rens rosenkål ved at fjerne de yderste blade, til den ser frisk ud. Halver, og skær den fint.
  2. Skyl palmekål, og fjern de groveste ribber. Skær kålen fint.
  3. Pisk alle ingredienser til dressingen sammen, og hæld den over salaten. Masser dressingen godt ind i kålen med hænderne.
  4. Skær fignerne i tern og vend dem med salaten.
  5. Vask pæren, udkern og skær den i mindre stykker. Vend pærestykkerne i saften fra ½ citron, for at de ikke bliver brune.
  6. Kom pæren over salaten.
  7. Knæk valnødderne, skær dem i grove stykker, og rist dem på en tør pande. Knæk pistacienødderne. Drys begge slags nødder over salaten.
  8. Pynt evt. med ekstra sundhed ved at drysse frosne blåbær over salaten.
  9. Velbekomme.
Recipe Notes

Man skulle tro, pæren bliver sur, når den vendes i citronsaft, men det gør den ikke.