Salat med rosenkål, palmekål og pære

Salat med rosenkål, palmekål og pære
Salat med rosenkål, palmekål og pære

Salat med rosenkål, palmekål og pære
Print Recipe
Glutenfri. Eksperimenter gerne med at bruge andre kåltyper 🙂
Antal personer
2-4
Antal personer
2-4
Salat med rosenkål, palmekål og pære
Print Recipe
Glutenfri. Eksperimenter gerne med at bruge andre kåltyper 🙂
Antal personer
2-4
Antal personer
2-4
Ingredienser
Dressing
Antal personer:
Instruktioner
  1. Salat med rosenkål, palmekål og pære
  2. Rens rosenkål ved at fjerne de yderste blade, til den ser frisk ud. Halver, og skær den fint.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
  3. Skyl palmekål, og fjern de groveste ribber. Skær kålen fint.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
  4. Pisk alle ingredienser til dressingen sammen, og hæld den over salaten. Masser dressingen godt ind i kålen med hænderne.
  5. Skær fignerne i tern og vend dem med salaten.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
  6. Vask pæren, udkern og skær den i mindre stykker. Vend pærestykkerne i saften fra ½ citron, for at de ikke bliver brune.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
  7. Kom pæren over salaten.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
  8. Knæk valnødderne, skær dem i grove stykker, og rist dem på en tør pande. Knæk pistacienødderne. Drys begge slags nødder over salaten.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
  9. Pynt evt. med ekstra sundhed ved at drysse frosne blåbær over salaten.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
  10. Velbekomme.
    Salat med rosenkål, palmekål og pære
Recipe Notes

Man skulle tro, pæren bliver sur, når den vendes i citronsaft, men det gør den ikke.

Kommentér

Navigate