Ingredienser
- ½ lille rødkål
- 1 æble
- 1 appelsin eller 2 clementiner
- blå vindruer (e. grønne) halverede og udkernede
- 2 spsk dadler skåret i små stykker
- 2 spsk rosiner
- 2 spsk tørrede tranebær
- 1 håndfuld hasselnødder el. valnødder groft hakket
- 2 spsk græskarkerner ristede
- ½ granatæble evt.
Dressing
- 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk æblecidereddike eller balsamicoeddike eller kirsebæreddike
- lidt salt
Antal personer:
Instruktioner
- Snit kålen fint i hånden eller foodprocessor.
- Skær de øvrige ingredienser i passende små stykker.
- Vend delene sammen.
- Bland dressingen og hæld den over salaten. Bland det hele godt.
- Server salaten til alt, hvad du har lyst til. Prøv f.eks. med en god suppe, rødkålssalat og ristet rugbrød.
Recipe Notes
Du opnår den allerbedste salat ved at være kræsen med råvarerne. Hvis appelsinen er sød, æblet og druerne smager godt - smager salaten helt fantastisk.
Rødkålssalat kan laves i god tid og holder flere dage i køleskabet.
Skøn som madpakke-salat.