Quinoarogn (vegansk stenbiderrogn)

Quinoarogn
Quinoarogn

Quinoarogn (vegansk stenbiderrogn)
Print Recipe
Glutenfri. Anvendes som topping på spreads og hummus, eller som fyld på blinis. Der bliver 1 glas som vist på billedet.
Quinoarogn (vegansk stenbiderrogn)
Print Recipe
Glutenfri. Anvendes som topping på spreads og hummus, eller som fyld på blinis. Der bliver 1 glas som vist på billedet.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skyl 1 dl quinoa i koldt vand, og kom dem i en gryde sammen med 2 dl vand, rødbede og mandler samt lidt salt. Koges i 20 minutter. Hold øje med, at de ikke koger tør - tilsæt da lidt mere vand.
  2. Fjern rødbede og mandler og tilsæt tamari. Lad "rognen" køle af. Gerne blive helt køleskabskold.
  3. Rødbeden og mandlerne kan evt. moses, hakkes og blandes med lidt olie og bruges til ekstra pynt.
    Quinoarogn
  4. Bruges som topping på vegansk smørrebrød.
    Vegansk håndmad
  5. Eller som stenbiderrogn på blinis.
    Blinis med quinoa-rogn
Recipe Notes

Mandlerne, som koges med, toner farven lidt mere i retning af stenbiderrogn - på nørdeniveau 😉 De kan sagtens undværes.
Jeg er begyndt at lave en hurtigere version til vores hverdagsmad, hvor jeg skærer rødbederne i små tern, og lader dem blive i rognen. Det fungerer super godt 🙂
Du kan finde et indlæg og opskrifter på vegansk pålæg HER
Du kan finde et indlæg og opskrift på blinis med vegansk stenbiderrogn HER

Kommentér

Navigate