Powergrød

Powergrød med blommer og brombær
Powergrød med blommer og brombær

Powergrød
Print Recipe
Opskrift fra bogen "Power food revolutionen" af Kirsten Skaarup. Hun skriver: "Her er en energigrød, der sender dig ud i dagen med fuld kraft på motoren"
Antal personer
2
Antal personer
2
Powergrød
Print Recipe
Opskrift fra bogen "Power food revolutionen" af Kirsten Skaarup. Hun skriver: "Her er en energigrød, der sender dig ud i dagen med fuld kraft på motoren"
Antal personer
2
Antal personer
2
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Kom flager, græskarkerner, rosiner og tranebær i en gryde om aftenen.
  2. Hæld dobbelt mængde vand på og lad blandingen stå til næste morgen.
  3. Tilsæt et nip salt og bring grøden i kog. Skru ned til lav varme, og lad grøden simre et par minutter. Tilsæt om nødvendig mere vand.
  4. Rør ingefæren i grøden.
  5. Server grøden i to portioner og fordel yoghurten på grøden.
  6. Skær bananer i skiver og drys dem på grøden sammen med de valgte bær.
  7. Drys med kværnet hørfrø, hakkede mandler og evt. hakket mynte. (Kværnede hørfrø skal spises inden for ca 15min. for at få det bedste ud af hørfrøolien i kernerne)
    Powergrød med blommer og brombær
  8. Udenfor sæson med friske bær og frugt, topper vi vores powergrød med kværnede høfrø, valnødder og bananskiver. Hvis vi har lavet æblegrød, smager det også fantastisk ovenpå grøden 🙂
    Powergrød
Recipe Notes

Vi bruger for det meste boghvedekerner, havregryn, bygflager og rugflager. Vi er ikke så vilde med at komme yoghurt på grøden og har endnu ikke prøvet med frisk mynte.
Det gode ved denne grød er bl.a. at du kan bruge de gryn/kornflager, du har, og det som du bedst kan lide. Samt at grøden giver en fantastisk mæthed.
Hos os får min mand 2/3 af portionen. Det efterlader os tilpas mætte begge to 🙂

Kommentér

Navigate