Pesto med soltørrede tomater og basilikum

Pesto med soltørrede tomater og basilikum
Pesto med soltørrede tomater og basilikum

Pesto med soltørrede tomater og basilikum
Print Recipe
Glutenfri pesto ved brug af glutenfri gærflager. Opskriften er fra bogen "Go og nem veganermad" af Signe Lykke. Super velsmagende pesto med masser af umami 😀
Pesto med soltørrede tomater og basilikum
Print Recipe
Glutenfri pesto ved brug af glutenfri gærflager. Opskriften er fra bogen "Go og nem veganermad" af Signe Lykke. Super velsmagende pesto med masser af umami 😀
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Pesto med soltørrede tomater og basilikum
  2. Sæt tomaterne i blød i vand i 2 timer.
    Pesto med soltørrede tomater og basilikum
  3. Dræn vandet fra tomaterne og blend alle ingredienserne godt. Pestoen skal være grødet i konsistensen.
    Pesto med soltørrede tomater og basilikum
  4. Pestoen kan bruges som pålæg, i burgere, som tilbehør til flutes, salat, tærter til bruchettaer eller andet.
  5. Opbevares i et rent lukket glas i køleskabet i minimum en uge. Kan fryses.
Recipe Notes

Pesto med soltørrede tomater og basilikum har et stort potentiale for anvendelse.
Vores favoritanvendelse med denne pesto er lige for tiden, at smøre den på bruchetta sammen med en vegansk postej fra Hanegal eller kidneybønnepostej. Vi bager vores hurtige suppebrød, som skæres i tynde skiver og ristes 10 minutter i ovnen ved 180 grader varmluft. Tages ud af ovnen og smøres først med pesto og herefter med postej, og drysses med lidt flagesalt. Bages 10 minutter mere og serveres som snack eller en forret MUMS! 😀

Kommentér

Navigate