Pandebrød af søde kartofler

Pandebrød med søde kartofler
Pandebrød med søde kartofler

Pandebrød af søde kartofler
Print Recipe
Glutenfri. Kan sagtens bages med hvedemel.
Pandebrød af søde kartofler
Print Recipe
Glutenfri. Kan sagtens bages med hvedemel.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Pandebrød med søde kartofler
  2. Skræl de søde kartofler, skær dem i tern, og kog dem møre i vand.
  3. Hæld vandet fra og mos/blend kartoflerne, mål op hvor mange dl, mosen fylder.
    Pandebrød med søde kartofler
  4. Tilsæt tilsvarende antal dl mel. F.eks. ½ boghvedemel og ½ fuldkornsrismel, og rør/ælt det godt igennem.
    Pandebrød med søde kartofler
  5. Pandebrød med søde kartofler
  6. Rul dejen ud til pandebrød (selvvalgt størrelse) og bag dem på en tør pande ved middel varme. Regn med at de skal bage 8-10 minutter alt ialt.
    Pandebrød med søde kartofler
  7. Pandebrød med søde kartofler
  8. Hold dem varme undervejs med et klæde over.
    Pandebrød med søde kartofler
Recipe Notes

Disse pandebrød er bagt som tilbehør til f.eks. en  Hummustallerken.
De kan også bruges med andet fyld, eller rulles med hummus. Jeg arbejder videre på "FYLDET" og har ideer til et fyld med svampe, tomater og feta... 😀

Kommentér

Navigate