Mango- & rosinchutney

Mango- & rosinchutney
Mango- & rosinchutney

Mango- & rosinchutney
Print Recipe
Opskriften er fra bogen "Green Kitchen Rejser"
Mango- & rosinchutney
Print Recipe
Opskriften er fra bogen "Green Kitchen Rejser"
Ingredienser
Krydderibundt
Chutney
Antal personer:
Instruktioner
  1. Kom samtlige krydderier i et tefilter, eller bind dem sammen i et stykke ostelærred.
  2. Skræl og udsten mangoen og skær den i mindre stykker.
    Mango
  3. Læg krydderiposen i en kasserolle sammen med mangokødet og rosinerne. Hæld vandet over, og bring det hele i kog ved middel varme. Sku ned for varmen, og lad chutneyen simre stille i 10 minutter under jævnlig omrøring
  4. Tilføj nu eddike, chili, sirup og salt, læg låg på og lad den simre videre i 30 minutter, til den er tyk og udkogt. Smag om nødvendigt til med mere sirup, salt eller eddike.
  5. Lad chutneyen køle helt af, og hæld den derefter i en tætsluttende beholder. Den kan holde sig i køleskabet et par uger.
  6. Egner sig godt som emne til tapas som følge til koftas
    Mangochutney og koftas, som tapas

Kommentér

Navigate