Kold kartoffelsalat med rucola, citronolie og pinjekerner

Kold kartoffelsalat med rucola, citronolie og pinjekerner
Kold kartoffelsalat med rucola, citronolie og pinjekerner

Kold kartoffelsalat med rucola, citronolie og pinjekerner
Print Recipe
Glutenfri. Opskrift er fra bogen "Flere suveræne salater" af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz.
Kold kartoffelsalat med rucola, citronolie og pinjekerner
Print Recipe
Glutenfri. Opskrift er fra bogen "Flere suveræne salater" af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. kold kartoffelsalat
  2. Hvis det er nye kartofler, skrabes skindet af inden kogning. Ellers kog, pil og afkøl dem, og skær dem i mindre stykker. Kartoflerne kan med fordel koges dagen før og opbevares i køleskabet.
  3. Rist pinjekernerne på en tør hed pande, til de er gyldne.
  4. Fjern de groveste stilke fra rucolaen, skyl, slyng og bræk den i mindre stykker.
  5. Vend kartoflerne med alle ingredienser på nær rucola og pinjekerner.
  6. Lad gerne salaten trække.
  7. Ved servering: Vend rucola og pinjekerner med kartoflerne, kom på fad og drys med radisser og purløg.
    Kold kartoffelsalat
Recipe Notes

Rigtig dejlig salat f.eks som tilbehør til grill

Kommentér

Navigate