Kikærtepandekager

Kikærtepandekager
Kikærtepandekager

Kikærtepandekager
Print Recipe
Glutenfri. Ca. 12 stk. Opskriften er fundet i "Green Kitchen Stories"
Kikærtepandekager
Print Recipe
Glutenfri. Ca. 12 stk. Opskriften er fundet i "Green Kitchen Stories"
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Sigt kikærtemel og salt ned i en stor skål.
  2. Hæld vandet i, pisk dejen sammen, og lad den trække i køleskabet 30 minutter. Tilbered fyldet imens.
  3. Tag dejen ud af køleskabet og pisk lidt i den.
    Pandekagedej
  4. Smelt lidt kokosolie på en slip let pande og kom ca 1 dl pandekagedej på. Bag ved medium varme. Kikærtepandekager er meget nemme at bage, hvis man lige lader dem blive lidt gyldenbrune på undersiden, før man vender dem.
    kikærtepandekager
  5. Billedet svarer til en dobbelt portion. Hold dem varme ved at lægge et stykke madpapir og en rent håndklæde over, hvis du skal vente på at fyldet bliver klar.
    Kikærtepandekager
  6. Server f.eks. fyldt med indisk curry
    Pandekager med indisk curry
Recipe Notes

Du kan finde en opskrift på indisk curry HER
Kikærtepandekager kan også bruges som en brunchret med svampefyld. De kan finde en opskrift HER
Pandekagerne er bedst på dagen, bliver lidt tørre ved at blive gemt. Men prøv 🙂

Kommentér

Navigate