Kernebrød

Kernebrød
Kernebrød

Kernebrød
Print Recipe
Glutenfri 18-24stk
Kernebrød
Print Recipe
Glutenfri 18-24stk
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Kom kerner og vand i en skål og lad det trække mindst 2t. Kan også stå natten over - eller længere. Så skal der bare tilsættes 1-2dl mere vand, når mel og mandler røres i.
  2. Tilsæt salt, fint hakkede mandler og kikærtemel. Rør det hele sammen.
  3. Kom brødene på bageplader med bagepapir med en ske dyppet i vand. Tryk dem ca. 1cm flade. Jeg plejer at lave 18stk, men til tapas vil jeg lave dem mindre og lave 24stk.
  4. Bages i varmluftovn ved 185gr (el. alm. ovn 200gr) i 30min.
  5. Afkøl på bagerist
  6. Som frokost eller mellemmåltid med ærtespread og grønt
    Kernebrød med ærtespread og grønt
Recipe Notes

Brødene er gode som et hurtigt mellemmåltid og i madpakken.

Kommentér

Navigate