Karrykål

Vegansk karrykål
Vegansk karrykål

Karrykål
Print Recipe
glutenfri
Karrykål
Print Recipe
glutenfri
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skær løget i skiver og svits det i kokosolie, karry og gurkemeje
    Karrykål
  2. Skær hvidkål i fine strimler og gulerødder i skiver. Hak hvidløg og chilifrugt.
    Karrykål
  3. Kom det hele ned til løgene, svits det med et par minutter.
    Karrykål
  4. Kom resten af krydderierne, ingefær, kokosmælk og bønner i.
    Karrykål
  5. Lad det hele simre til grøntsagerne er møre men ikke udkogte. MUMS
    Vegansk karrykål
  6. Server med dampet broccoli og ristet rugbrød. Eller med en "matchende" råkost
    Vegansk karrykål
Recipe Notes

Rester kan fryses eller spises dagen efter.

Kommentér

Navigate