Kålsalat med grønkål

Grønkålsalat
Grønkålsalat

Kålsalat med grønkål
Print Recipe
Hvis du ønsker en blødere konsistens af grønkålen, kan du med fordel massere dressingen ind i grønkålen med fingrene, før du kommer de øvrige ingredienser i. Volumenmæssigt svinder grønkålen noget i denne procedure. Så lav rigeligt 🙂
Kålsalat med grønkål
Print Recipe
Hvis du ønsker en blødere konsistens af grønkålen, kan du med fordel massere dressingen ind i grønkålen med fingrene, før du kommer de øvrige ingredienser i. Volumenmæssigt svinder grønkålen noget i denne procedure. Så lav rigeligt 🙂
Ingredienser
Dressing
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skyl grønkål og rib bladene (ribberne kan evt. bruges i juiceren). Skær grønkålen fint enten med en kniv eller med snittejern i en foodprocessor.
  2. Æblerne udkernes og skæres i små stykker, hasselnødderne hakkes groft og kommes ved sammen med rosinerne.
  3. Rør dressingen sammen og hæld den over salaten. Bland det hele godt.
    Grønkålsalat
  4. Samme salat kan laves i en variant med rød grønkål.
    Kålsalat med rød grønkål
Recipe Notes

Tilføj evt kerner fra granatæble for endnu mere sundhed 🙂
Rester er skønne i madpakken.

Kommentér

Navigate