Jordbærskum

Jordbærskum
Print Recipe
Marmelade uden sukker og konserveringsmiddel. Opskriften er inspireret af Annette Harbech Olesen, "Mad for livet"
Jordbærskum
Print Recipe
Marmelade uden sukker og konserveringsmiddel. Opskriften er inspireret af Annette Harbech Olesen, "Mad for livet"
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Skær dadlerne i mindre stykker, læg dem i en tallerken og hæld de frosne jordbær ved. Når jordbærrene tøs op, udblødes dadlerne i jordbærsaften. Blend / hurtighak de optøede jordbær og dadler, til dadlerne er helt findelte med jordbærrene, og vôila, så er der marmelade. Hæld det på glas med låg og sæt det i køleskabet.
Recipe Notes

Når marmeladen har stået på køl, bliver den mere fast. Holder ca. 1 uge i køleskab.
Skabelonen er fortrykt til 4 personer, hvilket ikke giver så meget mening i denne opskrift. Der bliver 1 glas.

Kommentér

Navigate